Pulverlackering

Pulverlackering - Pulverlackering är en modern och miljövänlig metod för att ge ytor en snygg och hållbar finish. Med pulverlackering kan du ge dina produkter ett stilrent och skyddande ytskikt som motstår repor och slitage. Pulverlackering är också ett hållbart alternativ till traditionell våtlackering då det inte släpper ifrån sig farliga lösningsmedel.

Pulverlackering

Anledningar till att man bör välja pulverlackering:

  1. Hållbarhet: Pulverlackering ger en hållbar yta som är motståndskraftig mot repor, slitage och korrosion. Detta gör att produkten får en längre livslängd.
  2. Miljövänligt: Pulverlackering är en miljövänlig metod då den inte innehåller lösningsmedel eller farliga kemikalier. Detta minskar risken för hälsoproblem och förorening av miljön.
  3. Estetiskt tilltalande: Pulverlackering ger en jämn och snygg yta med en rad olika färgval och finishalternativ att välja mellan.
  4. Kostnadseffektivt: Pulverlackering är en kostnadseffektiv metod jämfört med andra ytbehandlingsmetoder, då det ger en hållbar yta som inte behöver behandlas lika ofta.
  5. Snabb behandlingstid: Pulverlackering är en snabb metod för ytbehandling, vilket gör att produkterna kan återgå till användning snabbare.

Sammanfattningsvis är pulverlackering ett utmärkt val för att ge produkter en hållbar och miljövänlig yta som är estetiskt tilltalande, kostnadseffektiv och snabb att behandla. Pulverlackerade delar klarar vanligtvis av temperaturer upp till cirka 200-250 grader Celsius.

Objektens maxstorlek: 7500 x 1800 x 2700 mm