Kemiallinen esikäsittely

Kemiallinen esikäsittely (Gardobond X 4739) - Kemiallinen esikäsittely kammion tyyppisellä suihkupesurilla on prosessi pintojen puhdistamiseen ja valmisteluun jauhemaalaukseen tai muihin pintakäsittelyihin.

Kemiallinen esikäsittely

Syitä kemialliseen esikäsittelyyn:

Gardobond X 4739 on monikäyttöinen tuote, jota voidaan käyttää erilaisiin esikäsittelytarkoituksiin. Sitä voidaan käyttää rasvanpoistoon, ruosteen, hapettumisen ja muiden epäpuhtauksien poistamiseen esineen pinnalta. Gardobond X 4739 sisältää myös passivaattorin, joka muodostaa suojakerroksen esineen pinnalle korroosion estämiseksi.

Prosessi alkaa esineen asettamisella jettipesukoneeseen. Jettipesukoneet toimivat pumppaamalla veden ja kemikaaliseoksen läpi sarjaan asennettujen suuttimien kautta suljetussa kammiossa. Sekoitus muodostaa korkeapainepesu suihkun, joka suunnataan esineen pintaa kohti. Tämä prosessi poistaa kaikki epäpuhtaudet ja lian esineen pinnalta samalla kun levitetään suojaava passivaattorikerros.

Käsitellyn esineen jälkeen sitä voidaan tarvittaessa huuhdella vedellä kemikaalijäämien tai epäpuhtauksien poistamiseksi pinnalta. Kun pinta on kuivunut, esine voidaan jauhemaalata tai sitä voidaan käsitellä muilla pinnankäsittelymenetelmillä.

Yhteenvetona kemiallinen esikäsittely on tehokas ja monipuolinen prosessi, jolla puhdistetaan ja valmistellaan pinnat jauhemaalausta tai muita pinnankäsittelyjä varten. Prosessi poistaa kaikki epäpuhtaudet samalla kun se levittää suojakerroksen korroosion estämiseksi.

Esineiden enimmäiskoko: 1900 x 1100 x 8000 mm.