Jauhemaalaus

Jauhemaalaus - Jauhemaalaus on moderni ja ympäristöystävällinen menetelmä, jolla saadaan pinnat näyttäväksi ja kestäväksi. Jauhemaalauksella voit antaa tuotteillesi tyylikkään ja suojaavan pinnoitteen, joka kestää naarmuja ja kulumista. Jauhemaalaus on myös kestävä vaihtoehto perinteiselle märkämaalaamiselle, koska siinä ei käytetä haitallisia liuottimia.

Jauhemaalaus

Syitä valita jauhemaalaus:

  1. Kestävyys: Jauhemaalaus luo kestävän pinnan, joka on vastustuskykyinen naarmuille, kulumiselle ja korroosiolle. Tämä pidentää tuotteen elinkaarta.
  2. Ympäristöystävällisyys: Jauhemaalaus on ympäristöystävällinen menetelmä, koska siinä ei käytetä liuottimia tai vaarallisia kemikaaleja. Tämä vähentää terveysriskejä ja ympäristön saastumista.
  3. Esteettinen houkuttelevuus: Jauhemaalaus luo tasaisen ja tyylikkään pinnan, jossa on monia erilaisia väri- ja viimeistelyvaihtoehtoja valittavana.
  4. Kustannustehokkuus: Jauhemaalaus on kustannustehokas menetelmä verrattuna muihin pintakäsittelymenetelmiin, koska se luo kestävän pinnan, jota ei tarvitse käsitellä yhtä usein.
  5. Nopea käsittelyaika: Jauhemaalaus on nopea pintakäsittelymenetelmä, mikä mahdollistaa tuotteiden nopeamman käyttöönottamisen.

Yhteenvetona jauhemaalaus on erinomainen valinta tuotteiden saamiseksi kestävällä ja ympäristöystävällisellä pinnalla, joka on esteettisesti houkutteleva, kustannustehokas ja nopeasti käsiteltävä. Jauhemaalatut osat kestävät yleensä noin 200-250 asteen Celsius-asteikolla.

Esineiden maksimikoko: 7500 x 1800 x 2700 mm.