Hiekkapuhallus

Hiekkapuhallus - Hiekkapuhallus on tehokas menetelmä pintojen puhdistamiseen ja valmisteluun maalausta, pinnoitusta tai muita käsittelyjä varten. Hiekkapuhalluksella voit poistaa ruosteen, vanhan maalin ja muut epäpuhtaudet pinnalta, jolloin saat tasaisen ja puhdistetun viimeistelyn. Hiekkapuhallus on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, koska siinä ei käytetä kemikaaleja tai liuottimia.

Hiekkapuhallus

Syitä valita hiekkapuhallus:

  1. Puhdistus: Hiekkapuhallus on tehokas menetelmä pintojen puhdistamiseen ruosteesta, vanhasta maalista ja muista epäpuhtauksista, jotka voivat tehdä pinnasta epätasaisen ja vaikean maalata tai käsitellä muulla tavoin.
  2. Valmistelu: Hiekkapuhallus tasoittaa pintaa ja antaa sille rakenteen, mikä helpottaa maalausta tai muuta käsittelyä. Tämä parantaa tuotteen tarttumista ja kestävyyttä.
  3. Kestävyys: Hiekkapuhallus tekee pinnasta kestävän korroosiota ja muuta rasitusta vastaan, mikä pidentää tuotteen käyttöikää.
  4. Ympäristöystävällisyys: Hiekkapuhallus on ympäristöystävällinen menetelmä, koska siinä ei käytetä kemikaaleja tai liuottimia.
  5. Monipuolisuus: Hiekkapuhallusta voidaan käyttää erilaisilla materiaaleilla, kuten metallilla, puulla ja betonilla, mikä tekee siitä sopivan eri tuotteille ja pinnoille.

Yhteenvetona hiekkapuhallus on tehokas menetelmä pintojen puhdistamiseen ja valmisteluun pintakäsittelyä varten, se luo tasaisen ja rakenteellisen pinnan sekä parantaa tuotteiden kestävyyttä ja käyttöikää.

Esineiden maksimikoko: 3800 x 2800 x 7600 mm

Teräksen minimipaksuus: 2,5 mm

Valitettavasti emme pysty hiekkapuhaltamaan alumiinia. Laitteistomme ei sovellu tälle materiaalille.